You Have 0 Item in your Cart. Price is $0.00

Η Εταιρία μας

Η εταιρία ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1990, με αντικείμενο πώληση ανταλλακτικών σκυροδέματος, το service και την τοποθέτηση αντλιών σκυροδέματος επί αυτοκινήτου. Επίσης στον ίδιο χώρο στεγάζεται μηχανουργείο και μηχανήματα συγκόλλησης σωλήνων διπλής επένδυσης.

Στα 30+ χρόνια λειτουργίας της εδραίωσε τη θέση της στην Ελληνική και ξένη αγορά αποκτώντας τη φήμη αξιόπιστου συνεργάτη για τους προμηθευτές αλλά κυρίως για τους πελάτες της. Αυτή τη στιγμή η εταιρία μας είναι η μεγαλύτερη δύναμη στην Ελληνική και ξένη αγορά στο χώρο των ανταλλακτικών σκυροδέματος και service.

Από το 2005 είμαστε επίσημοι συνεργάτες της SCHWING Stetter Ελλάς και της KCP CONCRETE PUMPS. Στο χώρο μας γίνονται τοποθετήσεις αντλιών σκυροδέματος επί αυτοκινήτου μάρκας KCP, EVERDIGN από 28m έως 60m. Είμαστε εξειδικευμένοι στο service όλων των τύπων αντλιών σκυροδέματος Putzmeister, CIFA, JUN JIN.

Επίσης οι πελάτες μας είναι οι μεγαλύτερες εταιρίες σκυροδέματος όπως ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ, LAFARGE BETON, ΠΑΠΠΟΥ ΜΠΕΤΟΝ, ΛΑΡΣΙΝΟΣ, ΚΟΥΡΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Created by: STRATEGIA